X
Pogledaj sve vesti2022-10-03

Izložba ADD HORIZONS pomera granice

Od 23. septembra do 03. oktobra u Silosima je održana izložba ADD HORIZONS fotografskog dua HIISHII. Izložba je predstavila deceniju njihovog rada, putovanja i istraživanja na polju fotografije. 

Izložba beogradskog para, Katarine Batute Višekrune i Uroša Višekrune ostaće zapamćena po izuzetno velikom broju posetilaca i 33 fotografije sa 11 destinacija u velikom formatu koje su sijale u jedinstvenom prostoru Silosa. Upravo ovaj odabri postavke još jednom je pokazao da HIISHII dvojac pomera granice u svakom smislu. 

“Ovo nestvarno fotografsko iskustvo koje traje od 15 godina konačno je sublimirano na jednom mestu. Uspeli smo da obiđemo više od 50 zamalja sveta tokom prethodnih deset godina, a kroz ovo putovanje posetioci su imali priliku da uživaju u samo jednom potezu noći. Hvala ljudima iz Silosa i Gaia pokretu koji su prepoznali specifičnost našeg rada” izjavio je Uroš Višekruna, deo ovog fantastičnog dvojca. 

Katarinine i Uroševe radove možete pratiti na stranicama @katarina_mandarina @urosvisekruna @payadog

Dragana Ognjenović u Silosima predstavila novu kolekciju uz nesvakidašnju reviju!

Baterije Silosa pružile su jedno sasvim novo iskustvo kada su revije u pitanju, a Dragana Ognjenović ovaj izazov je pretvorila u modni doživljaj godine!

Izložba Miloša Nadaždina u Silosima ostavila dubok trag u našoj javnosti

Održana u okviru Europride nedelje, postavka našeg poznatog modnog fotografa u polarizovanom društvu poslala poruku zajedništva .