X
Pogledaj sve vesti2022-09-06

Los Silos Festival nadmašio očekivanja već u debitantskom izdanju!

Uz posetu koja je premašila i najambicioznija očekivanja, završen je prvi festival autentične burger kulture pod nazivom Los Silos Burger. Tokom trajanja festivala od 3. do 5. septembra, hiljade posetilaca imali su priliku da se ispred Silosa upoznaju sa kulturom spremanja autentičnih burgera sa izuzetno kvalitetne domaće scene. 

Da se strpljenje u dugačkim redovima na kraju višestruko isplati, dokazali su naše vodeće burger marke među kojima su Ž Burger, Smash Burgers, Bitni Špirs, Burger House Bros, Fat Boys, Bistro Funk i Rai Urban Vege. 

Pored sočnih burgera, posetoci Los Silos festivala su uživali i u nastupima bendovima i DJ-eva kao što su Texas Flood, Nikola Vemić, Stellarcompanion, Šćepine Vragolije, Mutanti i drugi.

I deca i odrasli, imali su prilike da zajašu i mehaničkog bika i dožive rodeo kao u kaubojskom filmu, a za mališane je bila postavljena i Kids Zona gde ih je ekipa TinkerLabs vodila kroz različite svetove - od nauke do umetnosti. 

Iako je misterija da li je burger nastao u Nemačkoj ili Americi ostala nerešena, nije tajna da je ova priča starija od čitavog veka, kao i da je njen život ispred Silosa tek počeo. Sa velikim uspehom!

Izložba Miloša Nadaždina u Silosima ostavila dubok trag u našoj javnosti

Održana u okviru Europride nedelje, postavka našeg poznatog modnog fotografa u polarizovanom društvu poslala poruku zajedništva .

Manifestacija "Pod sjajem zvezda" okupila sve generacije Beograđana ispred Silosa!

Tematsko veče uz muziku, modu i automobile iz 60-ih godina u epicentru savremenog Beograda.