X
Pogledaj sve vesti2023-03-06

BAZAR U SILOSIMA - Brojni izlagači oduševili posetioce beogradskih Silosa

Jedan veoma lep i ispunjen vikend je za nama, održan je veliki bazar u Silosima. Čak 32 izlagača predstavili su razne proizvode među kojima su unikatna moda, zanatski džin, med, printovi, bižuterija, koža i još mnogo što šta!

 Ulaz na Bazar je bio slobodan, a odmah nakon otvaranja, za najmlađe je bila priređena prava poslastica. Putujuće pozorište Meri Popins izvelo je predstavu „Krcko Oraščić“, kojom su naše male sile Silosa bile oduševljene.

 Uz sjajne proizvode, posetioci su mogli da uživaju i u super muzici, jer su ploče na smenu vrteli Una Nikolić i Rastcox, a za gladne trbe pobrinuli su se Makedonac burgeri!

 Hvala svim našim izlagačima, želimo sve da ih pomenemo: 2Tales, Agroposta, Aldes studio, Bi Žu, Boarovi, Dibidus Comics, Esel Design, Fab Living, GLN Prints, GloryBox, Hemp Packs, Kabinet, Kezvez, Knart Ceramic, LaLannaa, Ljubichicca, Macciondo, Mad Med, Magdalena K, Magnolija Alhemija, NatArt Crafts, Plima Sports, Sako, Studio Cvat, Tamboo Wear, Ujut, Visual Whispering, Whispering Wood, Yela Leather, Studio, Žarko Tošev, Zlobex.

 I ako je ovaj divan vikend za nama, mi se već uveliko pripremamo za naredni bazar. Rezervišite mesto u svom kalendaru za 22. i 23. april, jer otvaramo vrata još jednom bazaru i brojnim izlagačima koji će vas oduševiti!

Svečano otvorena velika izložba pirotskih ćilima u beogradskim Silosima

Velika izložba „Magija pirotskog ćilima“ sinoć je svečano otvorena u Domu kulture Silosi Beograd.

ODA ŽENI - Tina Marić otvara izložbu posvećenu unutrašnjoj, senzitivnoj lepoti žene

„Oda ženi“ je vrhunac rada Tine Marić u protekle četiri godine, tokom kojih je dotadašnji fokus kreativnosti prebacila na istraživanje senzitivne ljudske prirode. Ova postavka je nastala izborom 20 radova od 2018. godine do danas, iz privatne kolekcije same autorke.