X
Pogledaj sve vesti2022-11-24

Dragana Ognjenović u Silosima predstavila novu kolekciju uz nesvakidašnju reviju!

Dragana Ognjenović, jedna od najpriznatijih domaćih modnih dizajnerki, u okviru 50. jubilarnog L’Oreal Fashion Week-a, predstavila je novu kolekciju FACTORY SETTINGS.

Draganina revija je pre 26 godina otvorila prvo izdanje Beogradske nedelje mode, i od tada oduševljava publiku ove manifestacije pre svega svojim modelima, ali i originalnim prostorima u kojima realizuje svoje revije. Modna publika je po prvi put imala priliku da oseti autentičnost Kulturnog centra SilosiBeograd, a reviju je pratila originalna, specijalno za ovu priliku komponovana i uživo izvedena kompozicija gudačkog ansambla Metamorfozis.

Fabrička podešavanja su potvrdila, doslednost u čistim linijama, autentičan stil, minimalan broj elemenata koji vodi do vrhunske kreacije, sve zbog čega je Dragana sinonim za vrhunsku modu, eleganciju i prefinjenost. Njeni modeli iskazuju stav, promišljeni su, svedeni i slave ženstvenost.

Bilo je to veče vrhunskog umetničkog doživljaja, koji je najfinijim podešavanjima emocija kod publike izazvao  i salve aplauza kojima je propraćen Draganin naklon na kraju revije.

Izložba Miloša Nadaždina u Silosima ostavila dubok trag u našoj javnosti

Održana u okviru Europride nedelje, postavka našeg poznatog modnog fotografa u polarizovanom društvu poslala poruku zajedništva .