X
Pogledaj sve vesti2022-11-24

Dragana Ognjenović u Silosima predstavila novu kolekciju uz nesvakidašnju reviju!

Dragana Ognjenović, jedna od najpriznatijih domaćih modnih dizajnerki, u okviru 50. jubilarnog L’Oreal Fashion Week-a, predstavila je novu kolekciju FACTORY SETTINGS.

Draganina revija je pre 26 godina otvorila prvo izdanje Beogradske nedelje mode, i od tada oduševljava publiku ove manifestacije pre svega svojim modelima, ali i originalnim prostorima u kojima realizuje svoje revije. Modna publika je po prvi put imala priliku da oseti autentičnost Kulturnog centra SilosiBeograd, a reviju je pratila originalna, specijalno za ovu priliku komponovana i uživo izvedena kompozicija gudačkog ansambla Metamorfozis.

Fabrička podešavanja su potvrdila, doslednost u čistim linijama, autentičan stil, minimalan broj elemenata koji vodi do vrhunske kreacije, sve zbog čega je Dragana sinonim za vrhunsku modu, eleganciju i prefinjenost. Njeni modeli iskazuju stav, promišljeni su, svedeni i slave ženstvenost.

Bilo je to veče vrhunskog umetničkog doživljaja, koji je najfinijim podešavanjima emocija kod publike izazvao  i salve aplauza kojima je propraćen Draganin naklon na kraju revije.

U beogradskim Silosima održan novogodišnji bazar - praznični duh i novogodišnja magija pored reke

Praznici već uveliko kucaju na vrata, novogodišnja euforija je u punom jeku, a kakva bi to euforija bila da nema i novogodišnjeg bazara.

Izložba ADD HORIZONS pomera granice

Izložba beogradskog para, Katarine Batute Višekrune i Uroša Višekrune ostaće zapamćena po izuzetno velikom broju posetilaca i 33 fotografije sa 11 destinacija u velikom formatu kojima HIISHII dvojac pomera granice u svakom smislu.