X
Pogledaj sve vesti2022-12-26

U beogradskim Silosima održan novogodišnji bazar - praznični duh i novogodišnja magija pored reke

Praznici već uveliko kucaju na vrata, novogodišnja euforija je u punom jeku, a kakva bi to euforija bila da nema i novogodišnjeg bazara. U vikendu iza nas, od 23. do 25. decembra održan je veliki novogodišnji bazar u beogradskim Silosima.

 Tokom novogodišnjeg marketa posetioci su mogli da uživaju u domaćim radinostima brojnih izlagača, pa su tako mogli kupiti najbolji džin u gradu, dorćolski med iz naših košnica, izabrati najbolji nakit za novogodišnju noć, potrepštine za opremanje doma ili  odabrati odeću za male bebirone.

 S razlogom je naš bazar bio jedan od najvrelijih u gradu. Sve naše sile silosa mogle su da uživaju u dobroj muzici a podno grejanje je bilo zaslužno za ušuškanu i toplu atmosferu.

 Zahvaljujemo se svim našim izlagačima među kojima su i Kabinet Brewery,  Mad Med, TKV, 2tales Spirit i mnogi drugi.

 Dok sumiramo utiske sa novogodišnjeg bazara, euforija nas drži i već se pripremamo za bazare koji vas čekaju u novoj, 2023. godine.

Izložba „Biti mlad u Srbiji“ otvorena je u beogradskim Silosima

20 najboljih Fotografija prikazuju kako mladi žive u Srbiji, sa kojim izazovima se susreću, kako vide svet oko sebe, određene sfere života kao što su umetnost i sport ali i borbu za bolje sutra.

Dragana Ognjenović u Silosima predstavila novu kolekciju uz nesvakidašnju reviju!

Baterije Silosa pružile su jedno sasvim novo iskustvo kada su revije u pitanju, a Dragana Ognjenović ovaj izazov je pretvorila u modni doživljaj godine!